Bästa platt-tv 65″ – topp 3 2024

När det kommer till att köpa en ny platt-tv, finns det många alternativ att välja mellan. En av de mest populära storlekarna är 65 tum, vilket ger en imponerande visningsupplevelse i hemmet. För att hjälpa dig att hitta den bästa platt-tv:n i 65 tum har vi undersökt och sammanställt en lista över de mest rekommenderade modellerna på marknaden. Varje tv har bedömts baserat på dess bildkvalitet, ljudprestanda, användarvänlighet och pris. Fortsätt läsa för att upptäcka de bästa platt-tv:arna i 65 tum.

Sony X900H

Sony X900H är en högkvalitativ platt-tv i 65 tum som erbjuder enastående bildkvalitet och smidig användarupplevelse. Med sin 4K Ultra HD-upplösning och HDR-stöd visar denna tv skarpa och verklighetstrogna bilder med levande färger och djupa svarta nyanser. Dessutom har den en snabb uppdateringshastighet på 120 Hz, vilket gör den idealisk för spel och actionfyllda filmer. Ljudkvaliteten är också imponerande med inbyggda högtalare som ger klart och tydligt ljud.

Samsung Q80T

En annan toppmodell är Samsung Q80T, som imponerar med sin QLED-teknik och avancerade bildbehandling. Denna platt-tv levererar enastående färgåtergivning och imponerande ljusstyrka, vilket ger en levande och naturtrogen bild. Dessutom har den en imponerande betraktningsvinkel, så att bilden förblir klar och tydlig oavsett var du sitter i rummet. Med sin eleganta design och användarvänliga gränssnitt är Samsung Q80T verkligen en av de bästa platt-tv:arna i 65 tum.

LG CX

LG CX är en annan populär platt-tv i 65 tum som erbjuder enastående bildkvalitet och imponerande ljudprestanda. Med sin OLED-teknik ger denna tv enastående kontrast och svärta, vilket ger levande och naturtrogna bilder. Den har också stöd för HDR och en uppdateringshastighet på 120 Hz. LG CX har även integrerad smarta funktioner, vilket gör det enkelt att komma åt dina favoritappar och streamingtjänster.

Panasonic HZ2000

Om du letar efter den bästa bildkvaliteten på marknaden, bör du överväga Panasonic HZ2000. Denna platt-tv använder sig av den senaste OLED-tekniken och har en specialdesignad Master HDR OLED Professional Edition-panel, vilket ger otrolig kontrast och svärta. Dessutom är den kalibrerad av professionella bildtekniker för att ge den mest exakta och färgrika visningsupplevelsen möjligt. Panasonic HZ2000 har också en kraftfull ljudåtergivning med sin integrerade Dolby Atmos-högtalarsystem.

Vanliga frågor

Vilken platt-tv i 65 tum är bäst för spel?

Sony X900H och Samsung Q80T är båda utmärkta alternativ för spel tack vare deras snabba uppdateringshastighet på 120 Hz och stöd för HDR.

Finns det några andra märken som erbjuder bra platt-tv:ar i 65 tum?

Ja, det finns flera andra märken som erbjuder bra platt-tv:ar i 65 tum, inklusive Philips, Hisense och TCL.

Vad är fördelen med OLED-teknik?

OLED-teknik ger enastående kontrast och svärta, vilket ger en mer levande och verklighetstrogen bildupplevelse. Det är också mer energieffektivt än traditionella LCD-tekniker.